Neprihlásený používateľ
Katalóg SFÚ
  1. Stenografický protokol zo seminára, ktorý uskutočnil Slovenský filmový ústav dňa 17. septembra 1985 v Bratislave [kniha]

    Datovanie
    [S.l.] : [s.n.], [1985]
    Fyzický popis
    91 s.
    Štandardné číslo
    (voľné listy)
    Jazyk
    slovenčina
    Anotácia
    Protokol zo seminára Ideovo-umelecké aspekty realizácie rozprávok v slovenskom hranom filme konanom 17.09.1985 v Bratislave, kde sa hovorilo o estetických aspektoch filmových rozprávok, na ktorom sa zúčastnili a predmiesli svoje referáty Milan Leščák a Katarína Minichová a diskusné príspevky J. Majchrák, L. Volko, A. Habovštiak, I. Húšťava a G. Miháliková. Seminár otvoril a viedeol vtedajší riaditeľ SFÚ Svetozár Švehlák.
    Súvisí s
    Zborník referátov a diskusných príspevkov zo seminára Ideovo-umelecké aspekty realizácie rozprávok v slovenskom hranom filme [kniha]. – Bratislava : Slovenský filmový ústav, 1986. – 77 s.
    PH – osobné meno
    Švehlák, Svetozár, 1938-1999
    Leščák, Milan, 1940-2022
    Minichová, Katarína, 1949-2019
    Majchrák, Jozef, 1930-2016
    Volko, Ladislav, 1944-
    Habovštiak, Anton, 1924-2004
    Hušťava, Ivan, 1938-
    Baková, Gizela, 1912-[?]
    PH – názov podujatia
    Ideovo-umelecké aspekty realizácie rozprávok v slovenskom hranom filme (Bratislava (Slovensko) : 17.09.1985)
    Slovenský filmový ústav (1963 - 1990) (Bratislava, Slovensko)
    PH – všeobecné (tematické)
    filmové rozprávky
    slovenská kinematografia
    PH – druh, žáner, forma
    stenografické protokoly
    zborníky
    Poznámky
    Nemá titulný list.

    Údaje prevzaté z obalu a textu.

    Voľné listy.
    Krajina
    Slovensko [Československo]
    Katalogizácia
    SFU, 06.03.2019 ; AACR2 (rev.07.03.2019)
    Kategória
    zborníky
    Odkazy
    (1) - zborníky
    SignatúraPrír.čísloLokácia
    KV 144410 571Knižnica (ODKS)
    KV 1444 a10 572Knižnica (ODKS)
    KV 1444 b10 573Knižnica (ODKS)

Katalóg SFÚ

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.