Neprihlásený používateľ
Katalóg SFÚ
  1. Výrazná stopa FTF VŠMU na Českých levoch a Slnku v sieti [článok]

    Zodpovednosť
    Jakub Medvecký
    Fyzický popis
    4 obr.
    Rubrika
    Keď sa dielo vydarí
    In
    Múza. – ISSN 2644-612X. – Roč. 5, č. 8 (2023), s. 19-20
    Jazyk
    slovenčina
    Anotácia
    Úspechy študentov, pedagógov a absolventov FTF VŠMU na Českých levoch a Slnku v sieti.
    PH – názov (diela)
    Podezření (2022)
    Devadesátky (2022)
    Obeť (2022)
    Banger (2022)
    Arvéd (2022)
    Dezo Hoffmann (2022)
    Tvojazem (2022)
    Piargy (2022)
    Jozef Mak (2021)
    PH – osobné meno
    Viktorín, Jakub, 1990-
    Blaško, Michal, 1989-
    Bebjak, Peter, 1970-
    Medvecký, Jakub
    Husár, Dušan, 1988-
    Pašš, Patrik, 1948-
    Badač, Peter, 1986-
    Budinský, Peter, 1983-
    Skořepová, Jana, 1972-
    Bencsík, Peter, 1970-
    Panák, Erik, 1968-
    Párnický, Stanislav, 1945-2023
    PH – názov korporácie
    Vysoká škola múzických umení v Bratislave. Filmová a televízna fakulta
    Český lev 2022
    Slnko v sieti. Národné filmové ceny
    PH – všeobecné (tematické)
    české televízne hrané seriály
    francúzske televízne hrané seriály
    slovenské hrané filmy
    české hrané filmy
    nemecké hrané filmy
    macedónske hrané filmy
    slovenské dokumentárne filmy
    české dokumentárne filmy
    slovenské animované filmy
    belgické animované filmy
    české animované filmy
    slovenské televízne hrané filmy
    slovenskí filmoví producenti
    slovenskí filmoví režiséri
    slovenskí scenáristi
    slovenskí kameramani
    nominácie na filmové ceny
    Český lev (ocenenie)
    Slnko v sieti (ocenenie)
    Divácka cena Slnko v sieti (ocenenie)
    PH – druh, žáner, forma
    komentáre
    Autorská a iná zodpoved.
    Medvecký, Jakub - Autor
    Krajina
    Slovensko
    Katalogizácia
    SFU, 09.11.2023 ; AACR2 (rev.10.11.2023)
    Kategória
    články z novín a časopisov

Katalóg SFÚ

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.