Neprihlásený používateľ
Katalóg SFÚ
  1. Stenografický protokol z aktívu o slovenskom hranom filme v roku 1966 [kniha]

    Podnázov
    Bratislava 4. mája 1967 : Slovenský hraný film v roku 1966
    Zodpovednosť
    predsedajúci Š. Uher ; Katarína Hrabovská
    Datovanie
    Bratislava : Zväz slovenských filmových a televíznych umelcov, [1967]
    Fyzický popis
    50, 34 s.
    Štandardné číslo
    (viaz.)
    Jazyk
    slovenčina
    Anotácia
    Publikácia obsahuje uvodný referát na tému Slovenský hraný film v roku 1966 od Kataríny Hrabovskej a stenografický protokol z aktívu tiež na rovankú tému, na ktorom sa zúčastnili a diskutovali: Š. Uher, K. Hrabovská, M. Hollý, A. Kalinová, Hirš, J. Beer, P. Branko, S. Barabáš, E. Lehuta, T. Vichta, A. Poledňák a P. Solan.
    PH – osobné meno
    Uher, Štefan, 1930-1993
    Hrabovská, Katarína, 1923-1991
    Hollý, Martin, ml., 1931-2004
    Kalinová, Agneša, 1924-2014
    Beer, Ján, 1922-2004
    Branko, Pavel, 1921-2020
    Barabáš, Stanislav, 1924-1994
    Lehuta, Emil, 1931-2006
    Vichta, Tibor, 1933-1991
    Poledňák, Alois, 1922-1984
    Solan, Peter, 1929-2013
    PH – názov korporácie
    Zväz slovenských filmových a televíznych umelcov - SloFITES
    Aktív o slovenskom hranom filme
    PH – všeobecné (tematické)
    slovenská kinematografia
    slovenské hrané filmy
    PH – druh, žáner, forma
    stenografické protokoly
    Poznámky
    Publikácia obsahuje samostatný referát: Slovenský hraný film v roku 1966 od

    Cyklostyl.

    Voľné listy.

    Názov na obale uvedený rukopisne.
    Variant názvu
    názov na obale: Aktív o slovenskom hranom filme v roku 1966
    Autorská a iná zodpoved.
    Uher, Štefan - Ideový autor
    Hrabovská, Katarína, 1923-1991 - Autor úvodu, atď.
    Krajina
    Slovensko [Československo]
    Katalogizácia
    SFU, 25.04.2014 ; AACR2 (rev.29.05.2019)
    Kategória
    zborníky
    SignatúraPrír.čísloLokácia
    II 5704848Knižnica (ODKS)

Katalóg SFÚ

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.