Neprihlásený používateľ

Výsledky vyhľadávania

Váš dotaz: auk2 = "^sfu_un_auth 0020441 xa1tza si^"

Katalóg SFÚ - nájdených záznamov: 6
  1. ZodpovednosťSlovenská filmová tvorba Bratislava
    DatovanieBratislava, 19860411
    Fyzický popis[1 s.] ; 15 x 21 cm
    Jazykslovenčina
    PH – názov (diela) Biotechnológie (1986)
    KatalogizáciaSFU, 27.05.2014 ; AACR2 (rev.06.06.2014)
    Kategórianešpecifikované písomnosti (príprava filmu)
  2. ZodpovednosťSlovenská filmová tvorba Bratislava
    DatovanieBratislava, 19860107
    Fyzický popis[1 s.] ; 15 x 21 cm
    Jazykslovenčina
    PH – názov (diela) Biotechnológie (1986)
    KatalogizáciaSFU, 27.05.2014 ; AACR2 (rev.06.06.2014)
    Kategórianešpecifikované písomnosti (príprava filmu)
  3. ZodpovednosťMikuláš Fodor
    Datovanie19851121
    Fyzický popis[1] s. ; 30 x 21 cm
    Jazykslovenčina
    PH – názov (diela) Biotechnológie (1986)
    Mikroskopické vláknité huby (1986)
    Štúdium procesu hlbokého ťahania plechov (1986)
    Fyzikálny princíp urýchľovačov (1986)
    KatalogizáciaSFU, 23.05.2014 ; AACR2 (rev.29.10.2015)
    Kategórianešpecifikované písomnosti (príprava filmu)
  4. DatovanieBratislava, 19860428
    Fyzický popis[1 s.] ; 30 x 21 cm
    Jazykslovenčina
    PH – názov (diela) Biotechnológie (1986)
    KatalogizáciaSFU, 27.05.2014 ; AACR2 (rev.07.06.2014)
    Kategórianešpecifikované písomnosti (príprava filmu)
  5. ZodpovednosťMarian Urban
    Datovanie19851212
    Fyzický popis[1 s.] ; 30 x 21 cm
    Jazykslovenčina
    PH – názov (diela) Biotechnológie (1986)
    KatalogizáciaSFU, 23.05.2014 ; AACR2 (rev.08.07.2014)
    Kategórianešpecifikované písomnosti (príprava filmu)
  6. ZodpovednosťMarian Urban
    Datovanie19851212
    Fyzický popis[1 s.] ; 30 x 21 cm
    Jazykslovenčina
    PH – názov (diela) Biotechnológie (1986)
    KatalogizáciaSFU, 23.05.2014 ; AACR2 (rev.08.07.2014)
    Kategórianešpecifikované písomnosti (príprava filmu)
Katalóg SFÚ - nájdených záznamov: 6

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.