Katalóg SFÚ
  1. Autor - vize - meze - televize [kniha]

    Zodpovednosť
    autoři: Petr Bednařík ...[et al.] ; editoři: Petr Kaňka, Václava Kofránková, Ingrid Mayerová, Martin Štoll
    Vydanie, verzia a pod.
    Vyd. 1
    Datovanie
    Praha : Česká televize : Ústav pro studium totalitních režimů ; Bratislava : Vysoká škola múzických umení v Bratislave, 2015
    Fyzický popis
    240 s. : ilustr.
    Štandardné číslo
    ISBN 978-80-7404-176-1 (Česká televize, brož.)
    ISBN 978-80-87912-36-2 (ÚSTR, brož.)
    ISBN 978-80-89439-69-0 (VŠMU, brož.)
    Jazyk
    čeština, slovenčina
    Jazyk zhrnutia
    angličtina
    Anotácia
    Cieľom kolektívnej monografie je predložiť k premýšľaniu široké spektrum tém a súvislostí spojených s autorskou tvorbou, ale i s televíziou ako inštitucionálnym útvarom vo verejnom priestore a taktiež si predstaviť odpovedajúci historický kontext. Kniha je rozdelená do štyroch tematických oddielov, ktoré prinášajú 25 textov českých a slovenských autorov – televíznych dramaturgov, aktívnych tvorcov, ale aj teoretikov, historikov, sociológov, ktorí skúmajú televíziu zvonku.
    PH – všeobecné (tematické)
    televízia
    televízne vysielanie
    televízna tvorba
    PH – druh, žáner, forma
    monografie
    Poznámky
    Obsahuje bibliografiu, menný register.
    Autorská a iná zodpoved.
    Bednařík, Petr, 1973-
    Čulík, Jan, 1952-
    Gajdoš, Július, 1951-
    Hučko, Tomáš, 1959-
    Głowa, Jadwiga
    Kopal, Petr, 1975-
    Kruml, Milan, 1961-
    Lužica, René
    Růžička, Daniel, 1971-
    Stadtrucker, Ivan, 1935-2017
    Urc, Rudolf, 1937-
    Waldnerová, Jana
    Kaňka, Petr - Editor - Autor, 1955-
    Kofránková, Václava - Editor - Autor, 1976-
    Mayerová, Ingrid - Editor - Autor, 1963-
    Štoll, Martin - Editor - Autor, 1973-
    Krajina
    Česká republika, Slovensko
    Katalogizácia
    SFU, 31.03.2016 ; AACR2 (rev.31.03.2016)
    Kategória
    monografie
    SignatúraPrír.čísloLokácia
    K 53569529Knižnica (ODKS)
    K 5356 a9530Knižnica (ODKS)
    K 5356 b9531Knižnica (ODKS)

Katalóg SFÚ